Persoonlijke en juridische aandacht

Als advocaat heb ik veel in familiezaken en arbeidszaken geprocedeerd en onderhandeld. Hierdoor weet ik niet alleen wat er juridisch speelt, maar begrijp ik zeker ook de wensen, zorgen en emoties van alle partijen goed. In beide situaties lopen emoties en zakelijke belangen door elkaar. Dit maakt het soms lastig, maar als je hier inzicht in krijgt komt een oplossing dichterbij.

Mijn ervaring als procesadvocaat helpt mij als mediator enorm bij het begeleiden van echtscheidingen en arbeidsconflicten.

Mijn overtuiging is dat een echtscheiding of arbeidsconflict, als de wil er is, met de juiste begeleiding, goed kan worden afgewikkeld, met respect, rust en goede afspraken voor de toekomst.

Goede afspraken die ook werken op de langere termijn kunnen alleen worden gemaakt als er sprake is van wederzijds begrip. Om die reden is er bij mijn mediations aandacht voor zowel de persoonlijke kant als de juridische kant van het conflict.

Jehan - mediator en advocaat

Mijn ervaring en opleidingen

  • MfN-registermediator, gespecialiseerd in familie- en echtscheidingsmediation
  • Aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)
  • Advocaat, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)


  • Studie LLM Nederlands Recht
  • Studie LLM Internationaal Recht
  • Basisopleiding mediation
  • Specialisatieopleiding Familie- en echtscheidingsmediation
  • Specialisatieopleiding Arbeidsmediation
  • Opleiding Gespreksleider IntervisieIk heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en sub-rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik ontvang geen derdengelden en heb dan ook geen stichting derdengelden ter beschikking.

Wat ik ben

Neutraal en betrokken

Om goede afspraken te kunnen maken die ook werken op de langere termijn is het belangrijk dat je elkaars zorgen en wensen kent.
Met mijn objectieve blik en mijn oprechte betrokkenheid help ik jullie graag inzicht in en begrip voor elkaars verhaal te krijgen.

Vakkundig en begripvol

Als ervaren professional bemiddel ik tijdens gesprekken en beantwoord ik jullie vragen. In begrijpelijke taal en op een duidelijke manier leg ik de juridische (on)mogelijkheden uit. Bovendien kan ik jullie stukken opstellen en bij de rechtbank en burgerlijke stand indienen, zodat jullie hiervoor geen andere professional hoeven in te schakelen. Ik help jullie graag rust en duidelijkheid te krijgen, altijd met aandacht en begrip voor beide verhalen.

Eerlijk en veilig

Ik ben altijd open, eerlijk en duidelijk, waarbij ik ook een omgeving creëer voor de ander om dit te zijn. Ik wil jullie het zelfvertrouwen en inzicht geven om zelf de juiste keuze te kunnen maken, ook samen.

Persoonlijk kennismaken ?

Plan dan een vrijblijvend (online) intakegesprek.

PLAN EEN INTAKEGESPREK