Persoonlijke en juridische aandacht

Als mediator en advocaat weet ik hoe ingrijpend een echtscheiding kan zijn, zeker als er kinderen in het spel zijn. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik jullie door middel van mediation weer perspectief kan bieden en jullie het vertrouwen kan geven dat jullie dit samen kunnen oplossen. Een echtscheiding wordt vaak een “life changing event” genoemd, dus het is heel normaal als je nu geen overzicht hebt, of weet waar je moet beginnen, of dat je zelfs een beetje uit balans bent.

Om die reden begeleid ik jullie dan ook stap voor stap, met rust en structuur.  Dit doe ik door jullie per onderwerp te informeren over wat er juridisch allemaal kan, mag en moet, maar ook over wat er niet kan en mag. Dit doe ik in begrijpelijke taal en op een duidelijke manier, zodat jullie in deze spannende periode meer overzicht en inzicht krijgen.

Een echtscheiding is niet niks en goede afspraken kunnen alleen worden gemaakt als er sprake is van wederzijds begrip. Als je samen ouders bent is het al helemaal belangrijk dat er aandacht is voor de onderlinge relatie en communicatie, omdat je altijd met elkaar verbonden bent en bovendien samen verantwoordelijk bent voor de kinderen.

Misschien kunnen jullie elkaar op dit moment door boosheid, verdriet, of teleurstelling nog niet vinden, maar ook hierin begeleid ik jullie.

Ik help jullie met het maken van goede afspraken, tijdens of na echtscheiding, met persoonlijke en juridische aandacht.

je-mediation-over-jehan-hi-res

Mijn ervaring en opleidingen

  • MfN-registermediator, gespecialiseerd in familie- en echtscheidingsmediation
  • Aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)
  • Advocaat, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)

  • Studie LLM Nederlands Recht
  • Studie LLM Internationaal Recht
  • Basisopleiding mediation
  • Specialisatieopleiding Familie- en echtscheidingsmediation
  • Specialisatieopleiding Arbeidsmediation
  • Opleiding Gespreksleider IntervisieIk heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en sub-rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik ontvang geen derdengelden en heb dan ook geen stichting derdengelden ter beschikking.

Wat ik ben

Neutraal en betrokken

Om goede afspraken te kunnen maken die ook werken op de langere termijn is het belangrijk dat je elkaars zorgen en wensen kent.
Met mijn objectieve blik en mijn oprechte betrokkenheid help ik jullie graag inzicht in en begrip voor elkaars verhaal te krijgen.

Vakkundig en begripvol

Als ervaren professional gespecialiseerd in familiezaken bemiddel ik tijdens gesprekken en beantwoord ik jullie vragen. In begrijpelijke taal en op een duidelijke manier leg ik de juridische (on)mogelijkheden uit. Bovendien kan ik jullie stukken bij de rechtbank en burgerlijke stand indienen, zodat jullie hiervoor geen andere professional hoeven in te schakelen. Ik help jullie graag rust en duidelijkheid te krijgen, altijd met aandacht en begrip voor beide verhalen.

Eerlijk en veilig

Ik ben altijd open, eerlijk en duidelijk, waarbij ik ook een omgeving creëer voor de ander om dit te zijn. Ik wil jullie het zelfvertrouwen en inzicht geven om zelf de juiste keuze te kunnen maken, ook samen.

je-mediation-wat-ik-ben-hi-res

Willen jullie persoonlijk kennismaken ?

Plan dan een vrijblijvend intakegesprek. Ik luister graag naar jullie vraag en verhaal.

PLAN EEN INTAKEGESPREK